Циганин, шофирайки по улиците на Царево, за пореден път е предизвикал

...
Циганин, шофирайки по улиците на Царево, за пореден път е предизвикал
Коментари Харесай

Анархия в Царево? Циганин предизвика поредна катастрофа в града

Циганин, шофирайки   по улиците на Царево , за следващ път е провокирал злополука. За това ни алармираха наши читатели, които ни изпратиха и снимков материал на потрошения автомобил.

Случката се е разиграла на 13 ноември вечерта на ул. „ Михаил Герджиков “ в града. По думи на очевидци на пътния случай зад кормилото е бил местеният гражданин Цанко Илиев .

Същият е добре прочут на жителите на града с непредвиденото си държание на пътя . По думите им преди години същият е лишил човешки живот при злополука , провокирана от него, карайки с висока скорост.

Местните се запитаха :

– Не би трябвало ли на такива систематични извършители на пътя да им взимат свидетелствата за ръководство на МПС?
– Колко човешки живота би трябвало да бъдат отнети, с цел да се подхващат съответни ограничения против такива водачи?
– Защо като се знаят рецидивистите на пътя не се взимат по-строги ограничения против тях?

Жителите съпоставят дейностите на Цанко Илиев, като тези от последните дни в страната, където беше лишен живота на футболния треньор и активист Ферарио Спасов . Отново човек от етноса кара с несъобразена скорост. 

От ОДМВР-Бургас споделиха елементи по случая пред Искра.бг :

„ Инцидентът е станал към 03:30 часа на 13 ноември в града. Преди него водачът си е запалил цигара и си е изтървал запалката на пода на автомобила. Той се е навел да си я вземе, при което е изгубил надзор над автомобила си и се блъска в паркирана кола. “

По данни на полицията удареното транспортно средство е било паркирано погрешно. На място е дошъл полицейски екип, който е тествал с дрегер водача , участващ в пътния случай, при което бил регистриран негативен резултат . Униформените са извикали на местопроизшествието и притежателя на погрешно паркирания автомобил. Двете страни се съгласяват да си създадат двустранен констативен протокол.

От полицията потвърдиха, че преди години Цанко Илиев е имал злополука със умрял , само че си е изтърпял наказването в законоустановения период и ред. 

Припомняме ви, че Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите и Прокуратурата са с нови ограничения против систематичните извършители на пътя . Вътрешното министерство ще изготвя база данни на водачи, които неведнъж са нарушавали разпоредбите за придвижване по пътищата. За задачата ще се употребяват както системата на „ Пътна полиция ”, по този начин и камерите за видеонаблюдение на общините и на Агенция „ Пътна инфраструктура ” /АПИ/.

От  Искра.бг  оставаме отворени за  всички наранени страни  да се изкажат по проблема.

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР